fbpx

Vinarija Đorđević

Besplatna dostava

Bravura Cuvee

Bravura Cuvee je suvo crveno vino nastalo posebnim odabirom i pažljivom preradom grožđa. Kontrolisanom fermentacijom i maceracijom kljuka, odležavanjem i sazrevanjem u novim barik buradima od srpskog hrasta na tamnom mestu i konstantnoj temperaturi dobijeno je ovo snažno, plemenito vino duboke rubin crvene boje, pikantnog, izraženog voćnog mirisa u kom domoniraju tonovi višnje i borovnice uz diskretne začinske note barika, harmoničnog i punog ukusa.

Chardonnay Đorđević

Chardonnay Đorđević je suvo belo vino, koje će vam otvoriti nove horizonte i pružiti nezaboravne užitke. Zeleno žuta boja i atraktivan, osvežavajući, voćni miris sa dominacijom tonova breskve i kajsije, pun i harizmatičan ukus sa pikantnim kiselinama koje se lagano tope u ustima i daju osećaj živosti i svežine su osnovne karakteristike koje krase Chardonnay iz Podruma Đorđević.

Tamjanika Đorđević

Tamjanika Đorđević sa svojom žuto narandžastom bojom ima atraktivan, raskošan muskatni miris sa dominicijom tonova zove i bosiljka kroz koje se prožimaju tonovi lipe i meda, harmoničan ukus sa pikantnim kiselinama koje se lako tope u ustima i daju živost i svežinu glavne su karakteristike ovog vina.

Sauvignon Blanc Đorđević

Sauvignon Blanc Đorđević je suvo belo vino koje se odlikuje zeleno žutom bojom, atraktivnim osvežavajućim mirisima sa dominacijom tonova zove i bosiljka kroz koje prožimaju začinski tonovi zelene paprike i bibera, umereno pun harizmatičan ukus sa provokativnim kiselinama koje ovom vinu daju živost i provociraju gutljaj više.

Merlot & Cabernet Sauvignon

Vekovna tradicija gajenja vinove loze na potezu Begovac u Župi Aleksandrovačkoj u kombinaciji sa najsavremenijim naučnim dostignućima u oblasti vinogradarstva i vinarstva kreirali su Đorđević Merlot & Cabernet Sauvignon, vino koje se odlikuje intenzivnom rubin crvenom bojom i mirisom crvenog bobičastog voća, ima tu kupine, maline., borovnice… Vino izrazito punog ukusa, sa jakom strukturom i dobro izbalansiranim kiselinama.

Rose Đorđević

Rose Đorđević je proizveden od grožđa sorte Merlot primenom najsavremenijih tehnologija proizvodnje roze vina. Odlikuje se provokativnom pink bojom, izrazenim voćnim mirisom sa dominacinom jagode, harmoničnim ukusom sa pikantnim kiselinama koja mu daju svežinu.