PODRUM ĐORĐEVIĆ

U Župi, prestonici loze i vina, tradicionalnom predelu srpskog vinarstva, osunčanoj i okruženoj obroncima Kopaonika, Željina i Goča, na živopisnom brežuljku zvanom Begovac, nastao je porodični podrum Đorđević
 
Podrum Đorđević, okružen sopstvenim vinogradima nastavlja vrlo dugu tradiciju gajenja loze i spravljanja vina po uzoru na pretke koji su se, u svoje vreme, školovali u Francuskoj i proizvodili najbolje grožđe i najkvalitetnija vina.
 
Podrum Ðordevic je mlada vinarska kuca, ali nastala na dugoj porodičnoj tradiciji koja seže daleko unazad kroz vreme. Uspevamo da kvalitet iz tradicionalnog načina proizvodnje pretočimo u najbolja vina proizvedena savremenom tehnologijom.
 
Poštujući tradiciju, ali i primenjujuci sva moderna znanja iz vinogradarstva i enologije, trudimo se da u svojim vinima istaknemo prirodu, terroir i karakter.
 
Od vrhunskog grožda iz sopstvenih vinograda, podignutih prema savremenim principima i sa strogo probranim sadnim materijalom, spravljamo (za sada) tri vina. Svako od njih odiše sopstvenim karakterom, ali i specifičnostima sorte i podneblja iz koga dolazi. U svakom od njih se može osetiti niz aroma i mirisa, boja župskog neba i toplota sunca iznad Srbije. Naći će se i po koja kap znoja vrednih vinogradara i velika količina ljubavi uložene u sve što radimo.

PRIZNANJA

priznanja

VINOGRAD ĐORĐEVIĆ